top of page
Søg

Livsmod

Forleden var jeg på en vidunderlig tur med gode venner igennem København ”set udefra”. Vi sejlede i de små og hyggelige kanaler. Husbåde så fine lå side mod side, pyntet og dekoreret med alt hvad en husholdning måtte indeholde. Planter, vasketøj, outdoor grej og mennesker som nød deres små hyggelige ”haver” på båden, eller på de snedigt arrangerede mere eller mindre flydende terrasser. Alt åndede fred og idyl og inspirationen var lige ved at tage over, så drømmen en dag også kunne blive udlevet af mig. Alt fra katamaraner, istandsatte gamle færger, Go boat´s, tømmerflåder, kajakker mm flød iblandt hinanden og var en tro kopi på når


”DANMARK ER DEJLIGST & SOLSKIN OM BORD”


Livet i hovedstaden uden for provinsen med alt, hvad hjertet begærer, gadekøkkener på stribe med retter og dufte som i fantasien rækker fra asien til USA. Mennesker som nød det danske sommervejr som denne dag start august var en af årets første med fuldt blus fra oven.


Ved min side havde jeg bla en intelligent charmør på bare 8 år, som livligt og opstemt gjorde mig opmærksom på, hvordan der var gang i en bestemt kran ud over kajen med lift og bungee jump. Åhh – det er da virkelig en ”ud over kanten oplevelse” i bogstaveligste forstand, men også for mig som i min magelige tryghed, sad vel tilpas i bådens bløde sofahjørne. Der hvor jeg i den sammenhæng og på fysisk vis virkelig ikke har noget at byde ind med.


Til gengæld har jeg altid været frisk, og nogle vil måske kalde det vovet, ift at starte op som selvstændig. Jeg har altid haft lysten og drivet til at prøve mig selv af og skabe forretning i forskellige regi og faggrupper. Er vokset med opgaven og ”gaven” er, at jeg i dag har en bred viden på mit område, som jeg nu kan dele ud af og få andre til at vokse med. Det giver både mig selv og mine kunder god energi og er det som jeg brænder for.


Går du med lysten til at lave dit eget ”bungee jump”- det kan jo være alt fra at skabe nye relationer eller modsat turde sige fra på gamle. At starte et helt nyt arbejdskapitel op og have troen på, at du selvfølgelig er som skabt til lige ”DET”. At skabe et helt nyt liv i den modsatte landsdel af, hvor du har samlet hele sikkerhedsnettet under dig. Tage en ny og skøn hat på eller få en ny og smart frisure. Simpelthen bare gå mod og med, en evt drøm du måske har ligget inde med i årevis.


Jeg hjælper dig gerne med at få modet til – AT TRO PÅ DIG SELV. Så hvis du er klar på det første lille skridt, så lad mig høre fra dig og lad os sammen finde ud af hvad der skal til for at komme over på en ny og spændende vej.


VILJEN TIL AT VILLE – GIVER EVNEN TIL AT KUNNE

GRACE0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page