top of page
Søg

Status & Stille refleksion

Tiden hvor meget blev forandret – mere eller mindre – før eller siden.


Chok, frustrationer, magtesløshed, tab, distance og afsavn. Bare et udpluk af nogle af de følelser som tiden har givet.


Men – jeg har valgt at se på nogle af de positive inspirationskilder, som det har givet med sig. Feks det at have tid og overskud til mig selv og mine nærmeste. Det med bare at være i nuet uden at gå glip af alverdens ellers nok så skønne sammenkomster med venner bekendte osv. Må bare sige, at følelsen har været anderledes, fordi vi alle har været ”i samme båd” og dermed ikke er gået glip af et bestemt arrangement, hvor alle ens venner også skulle have været, men ej heller havde mulighed for. Det må så være en anden form for fællesskab, og det fornemmer jeg, at rigtig mange er ved at lære også at blive gode til.


Det at mærke efter, hvad der er mit helt basale behov – hvor meget eller hvor lidt – hvem og hvad. Hvilke oplevelser sammenkomster osv. jeg egentlig har brug for, hvad der nærer relationen, og hvad jeg glædes over. Øvelsen som giver en måske, nemmere tilgang til livet fremefter, det er i hvert fald det jeg fornemmer, ved at turde mærke efter helt inderst inde og være ærlig for mig selv men også over for mine medmennesker.


Jeg personligt måtte lukke ned for min fysiske tilstedeværelse i salon og klinik. Jeg valgte fra dag 1, at sige til mig selv at jeg og mine nærmeste, skulle gøre os stærke i livet og gøre klar, til hvad der måtte kunne komme. Ikke uden sug i maven det indrømmer jeg, men min tanke var at vi skulle være positive, for alt det gode som vi har i livet af alt stort og småt.


Min egen tid i disse måneder er blevet brugt på ekstra sund levestil både mentalt og fysisk, men ærligt også lidt af det lidt mere forbudte hygge. Foråret bød jo på overskud af tid og dermed fordybelse, i madopskrifter forkælelse af hinanden på hjemmefronten og tjaa et ekstra lille glas vin var vel nok også hyggeligt.


Har efter de senere års lidt stille fremtræden, hvad promovering og udvikling angår, haft tid og overskud til at fordybe mig i udtrykket af og kundernes brug af min hjemmeside. Roen har givet mig mange dejlige ideer til fremtidens forretnings koncept. Ikke mindst til måden jeg gerne vil leve mit fremtidige liv på. Og for at sige det som det er, sprudler jeg af energi og overskud til at tænke og handle på ting, som ikke før har været nemt, men nu er lagt på øverste hylde, og lige til at tage fat på og dette både i arbejds- og i mit private regi.


Nyder det som nydes kan, og ser længsels og forventningsfuldt frem til igen, at kunne smide alle parader feste kramme møde gamle og nye bekendtskaber, og hvad der ellers har været, og er lagt på ”hylden” i denne periode.


Midsommer hilsener

Grace


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page