top of page
Søg

Sommer retreat på øen

Alt imellem ”Himmel & Hav” er bogstaveligt talt det, jeg i disse dage befinder mig i. Er taget på ø - retreat med min bedste ven familiehunden Pablo. Min arbejdsplads i dag er på terrassen, som ligger lige ud til engen. Vi er beriget med et fugle og dyreliv, som jeg ikke før har oplevet, at være den heldige nabo til. På den anden side af huset, ligger vandkanten og omkring den lille dal af denne oase, ligger der bakker med marker, prydet med græssende heste, køer, får og deres små fine lam. Som om det ikke allerede, var mere end ønsket, ift. stedets dyreliv, hoppede der imorges seks bittesmå ællinger ud af deres rede, og blev fulgt til søen i engen af deres mor og far. Nu klar til at flyve på vingerne, dog med synligt stadigt bævrende ben. Alt sammen med sol fra oven i Danmark´s storbælt.


”JEG ER FORELSKET”

I set up`et - og det hele minder mig om hvad livet går ud på.

Samtidig er jeg på daglige webinarer, og fordyber mig i bøger og skrifter, om coaching og udviklingen af mennesker. Svært ikke at blive begejstret begge veje af natur og læring, men begge dele fylder mig op med endnu mere energi, til selv at skulle sende og videregive ideer og den enestående tilstand, til alle dem som måtte have brug for en håndsrækning.


Jeg er SÅ bevidst om hvor heldig jeg er i mit job, og er taknemmelig for, at hver dag byder på muligheder, dels for mig selv men også for mine klienter. Livet er evig læring. Det går op og ned, men der er altid fuglekvidder og solstråler, som trænger igennem barrierer som hører naturen til, og dertil hører mennesket.


Ønsker dig herfra en glad og dejlig sommer.


”HIMMEL & HAV”

Grace

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page