top of page
Søg

Tidens rum & tak for i år

Jeg får ofte spørgsmålet – ”savner du ikke kollegaer i din dagligdag”? I de 16 år som jeg har arbejdet hjemmefra, har jeg gentagne gange reflekteret over det spørgsmål og ender hver gang med det samme - nej.


Hos mig er hele fundamentet, at tilliden imellem mig og dem som kommer til mig, skal foreligge og bygges op. Det gælder selvfølgelig min faglige kunnen, men derudover er ”rummet” hos mig, oftest et sted, hvor der automatisk lægges op til deling af livet´s glæder og udfordringer. Det jeg har med den enkelte kunde/klient, bliver ganske enkelt både en dybere relation og helt unikt, idet der er ro til at spare alverdens ideer og der bydes på utallige win-win situationer. Drømme og svære tider deles og videreudvikles, realiseres og effektueres.


Disse givtige samtaler og udvekslinger, har altid været en stor del at mit arbejde, men specielt i den seneste tid over det forgangne efterår, er det lige som om, at de helt åbne samtaler findes vigtigere for den enkelte end nogensinde før. At vi er rigtigt mange, som er blevet endnu mere bevidste om, hvad der giver livet mening med ”Hvem – Hvad & Hvor” og har lyst til at imødekomme det med en fælles ”snak”. Mange af os har fundet frem til at sysle med nye og kreative tanker, og har udført andre handlinger end de vante, idet vi har været mere omkring os selv, de nærmeste relationer og de helt fundamentale dagligdags ting.


Der bliver ryddet op i rum og tid på alle plan. Lige fra skuffer og skabe, mærket efter, hvem – hvad og hvor, vi virkelig savner og eller har brug for. Der bliver spillet brætspil som aldrig før, strikket og hæklet, nye og gamle madopskrifter findes frem, gåture i naturen bliver mere intense og der vælges nærvær og samvær til med ekstra taknemmelighed. Mange har pludseligt fået øjnene ekstra op for den danske natur, hvad og hvor meget den byder på. Egne og de af hinandens egenskaber, som giver livet og relationerne værdi.


Når det så er sagt så mangler vi de dejlige fællesrum, der hvor der handles arbejdes festes osv. Netop denne tid og ikke mindst ugen på året, hvor de fleste af os plejer at være sammen i julen i de store familierelationer, de allerbedste venner og skulle have fejret årsskiftet i festligt lag men, hvor mange begivenheder netop i år er aflyste.


Lad os håbe at årsskiftet til 2021, samtidigt giver et og mange helt nye rum. At vi alle kommer efter det tabte, men med nye vinkler til nye og anderledes tider. Jeg tror på - at de fleste af os på det menneskelige plan er blevet rigere og personligt er jeg blevet endnu mere bevidst om alle de forskellige rum, og ikke mindst endnu mere rig i følelsen af, hvor heldig og taknemmelig jeg er. Min normale hverdag (uden kollegaer) men hvad angår mine helt fantastiske kunder klienter følgere mm – GØR MIG SÅ GLAD


Tusinde tak til jer alle for den interesse viden og fremgang som i alle har bidraget med.


GODT NYTÅR

Grace0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page