top of page
Søg

”Trøffelgris” i sansernes verden

Maj er måneden, hvor alting føles muligt, hvor der opfyldes med ny energi, optimisme og lagret depoter.


Maj er en tid, hvor alt foldes ud efter en lang periode i dvale. Der bliver højt til himlens blå, vi favnes af grønt, som med den lette maj brise, sender dufte og amoriner afsted til hverdagens færden.


Tilfældigvis ligger min fødselsdag også i denne måned, og umiddelbart virkede det også i år som om, hver dag var en fest, med ”gaver” fra alle naturens hjørner.


KUPLEN – fra Njord Green og dens ruder med og uden farvespil, blev opsat i min have. Jeg er så heldig, at kunne sige, at jeg også er forhandler af den. Hele 95 % af maj måneds arbejdstid, blev for mit vedkommende, brugt i kuplen. Rummet integrerer og omslutter mine klienter og jeg med naturen, hvilket giver en helt anden oplevelse og optimisme for besøgende, som har brug for et helle i hverdagen.


WORKSHOP - Endnu et vellykket event med MODPOL løb af stablen, og der er mere på vej. Vi arbejder sammen videre med tvist at nye tiltag, og selv arbejder jeg på alle de ideer, som jeg over de sidste 15 år har pønset på, og nu vil gøre til virkelighed.


SKOVBADNING – blev også afprøvet, hvilket gør sig rigtig godt i takt med mit nye ”udearbejde”


Bevidstheden om hvad naturen gør ved os, specielt til pressede perioder og mennesker med stress, som kan få fødder og sindstilstand ned til rodnettet af skovens træer. Sundt miljø og en aha oplevelse, som jeg vil genoptage i mine fremtidige planlægninger.


TRØFFELGRIS I DET ITALIENSKE SPISEKAMMER – Piemonte bød sidst på måneden velkommen i det skæve og autentiske italienske spisekammer, med rækker så snorlige af ranker med druer og træer med nødder. Smukt lækkert og originalt er ordene som rammer mig. Trods trynen i glasset og øjnene på fadet, formåede jeg at gebærde begge dele på plads, så alt også nåede at komme gennem smagens sanser. At nyde mindfuldt, med taknemmelighed over vores medfødte sanser, og for at kunne dyrke jorden, med alt hvad hjertet begærer. Fem dages ferie med guider så dygtige er overstået, og horisontens muskel er udvidet med nysgerrighed på mere. Mere kvalitet og mindre portioner – WIN WIN


Status - Maj måned bød samlet set på diverse fra ”HIMMEL TIL HAV” all inclusive fra sansernes verden. Netop dette og i godt selskab, er min overbevisning på vejen til


” VELVÆRETS YNDLINGSPLADS”

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page