top of page

FACELIFTING WITH GRACE

”Facelifting With Grace” er min signatur behandling.  Jeg har over de sidste 20 år udviklet og samlet teknikker omkring Kranio Sakral Terapi og Japansk Lifting. Det seneste år har jeg været på kursus i nogle helt specifikke og dybdegående, ansigtsbindevævsteknikker. Disse tre behandlinger har jeg samlet til én pakke, hvor jeg ud fra den enkelte klient, arbejder mig fremefter ved at komme ekstra i dybden, løsne og løfte op i bindevævet. Vores daglige ansigtskommunikation, stressbelastninger mm. efterlader spændinger i ansigtet, som vi kender det fra infiltrationer i kroppen. Vi tænker oftest ikke over at det, men over tid sætter det sit præg med træt og drænet hud, og på hvilke linjer og folder der skabes i vores ansigt. Ikke at forglemme kæbe og halsspændinger, som yderligere kan skabe ubalancer, og smerter som hovedpine og nakkeproblemer. 

Min mange år`s erfaring dels inden for behandling, men også min daglige kontakt af at skulle ”læse ansigter”, giver mig et ekstra kendskab til, hvor og hvordan jeg skal sætte ind, og hvad der kan ligge under de diverse træk, som dit ansigt udstråler. 

 

PRODUKTER & METODER 

Jeg bruger fortrinsvis Karmameju´s ansigtsprodukter og vælger ud fra din hud´s tilstand, den proces, de redskaber og essencen af de cremer og olier som gavner dig bedst. Der er afsat ca. 90 min til den samlede behandling. 

 

”DIT ANSIGT ER DIT VISITKORT” 

Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi / KST er en blid og behagelig behandlingsform, hvor der primært fokuseres på at afspænde centralnervesystemet, og skabe balance mellem kraniet, rygmarven, og korsbenet.

I dette ”centralnervesystem” opstår og forekommer al styring og diverse processer i forhold til muskel-/skeletspændinger, som forgrener sig videre ud i hele vores organisme, mentalt såvel som kropsligt. En meget væsentlig kerne, hvorfra vi skal håndtere stress og andre ubalancer. Behandlingen foregår med lette berøringer og præcise tryk i området mellem kraniet, rygsøjlen og korsbenet, hvormed man arbejder sig nænsomt igennem kroppens eget ”manglende forsvar”, og på den måde opbygger påvirkede områder indefra. Behandlingen er afslappende, og føles for de fleste som en lille times ”rum” for ren velvære.

IMG_7380_edited.jpg

Japansk Lifting

Her får du en oplevelse fra yderst til inderst. Du ligger afslappet på en briks i rolige omgivelser. Pakket ind i bløde tæpper, med sød musik til sjælens indre. Med en blid ansigtsmassage, bløde strøg, afspænding af ansigtets zoner og drænage, arbejdes der på nervebaner og ansigtspunkter for kroppens organer. Dette åbner og øger for blodgennemstrømningen, som hermed giver en klar og frisk udstråling. Fjerner døde hudceller, mindsker og udglatter de fine og dybere linjer, og reducerer for de evt væskeophobninger, som du måtte have. I behandlingen får du også masseret nakke og hovedbund og afslutningsvis er det dit valg, om vi skal runde af med en let hånd- eller fodmassage. Dine sanser fyldes med indre ro og balance, og du vil føle en opfyldning af ren energi. Din hud vil blive forkælet med brugen af lækre mineral og vitaminrige olier, ansigtsmasker og cremer uden parabener og parfumer. En behandling som enhver fortjener, og som gør sig specielt givtig i en fortravlet og måske stresset hverdag.

Nakke & Skulder Massage

Denne behandling er for dig, som har spændinger og myoser i området omkring - ryg, skulder, arme, nakke, hals og kæbe. Med fokus på årsagen behandles der på de symptomer, som måtte komme deraf. Jeg har en holistisk tilgang til krop og sind, og arbejder hermed systematisk og forsigtigt frem til der, hvor det for dig føles som de største udfordringer.

DSC09379_edited.jpg
bottom of page