top of page

Japansk Lifting

Her får du en oplevelse fra yderst til inderst. Du ligger afslappet på en briks i rolige omgivelser. Pakket ind i bløde tæpper, med sød musik til sjælens indre. Med en blid ansigtsmassage, bløde strøg, afspænding af ansigtets zoner og drænage, arbejdes der på nervebaner og ansigtspunkter for kroppens organer. Dette åbner og øger for blodgennemstrømningen, som hermed giver en klar og frisk udstråling. Fjerner døde hudceller, mindsker og udglatter de fine og dybere linjer, og reducerer for de evt væskeophobninger, som du måtte have. I behandlingen får du også masseret nakke og hovedbund og afslutningsvis er det dit valg, om vi skal runde af med en let hånd- eller fodmassage. Dine sanser fyldes med indre ro og balance, og du vil føle en opfyldning af ren energi. Din hud vil blive forkælet med brugen af lækre mineral og vitaminrige olier, ansigtsmasker og cremer uden parabener og parfumer. En behandling som enhver fortjener, og som gør sig specielt givtig i en fortravlet og måske stresset hverdag.

Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi / KST er en blid og behagelig behandlingsform, hvor der primært fokuseres på at afspænde centralnervesystemet, og skabe balance mellem kraniet, rygmarven, og korsbenet.

I dette ”centralnervesystem” opstår og forekommer al styring og diverse processer i forhold til muskel-/skeletspændinger, som forgrener sig videre ud i hele vores organisme, mentalt såvel som kropsligt. En meget væsentlig kerne, hvorfra vi skal håndtere stress og andre ubalancer. Behandlingen foregår med lette berøringer og præcise tryk i området mellem kraniet, rygsøjlen og korsbenet, hvormed man arbejder sig nænsomt igennem kroppens eget ”manglende forsvar”, og på den måde opbygger påvirkede områder indefra. Behandlingen er afslappende, og føles for de fleste som en lille times ”rum” for ren velvære.

DSC09459.jpg
DSC09379_edited.jpg

Nakke & Skulder Massage

Denne behandling er for dig, som har spændinger og myoser i området omkring - ryg, skulder, arme, nakke, hals og kæbe. Med fokus på årsagen behandles der på de symptomer, som måtte komme deraf. Jeg har en holistisk tilgang til krop og sind, og arbejder hermed systematisk og forsigtigt frem til der, hvor det for dig føles som de største udfordringer.

bottom of page