top of page
DSC_0202_edited.jpg

Om mig

Jeg hedder Grace Kindall, og bor med min mand, hunden Pablo og for en stund endnu, med den sidste af vores voksne dejlige drenge i hjertet af Roskilde. 

Jeg har en baggrund som frisør, men efter at have overkommet et par længere forløb med voldsom stress, uddannede jeg mig i 2015 til Stress Coach. Siden da har jeg hjulpet en række klienter med alt fra stress, personlig udvikling, selvværd og selvtillid. Netop det at have mærket det på egen krop, at rejse sig, finde nye veje, og kunne komme tilbage, til det gode og mere erfarne liv, er det som driver mig fremad som coach og behandler.

Jeg har både været igennem skilsmisse og haft nære relationer hvor jeg på forskellig vis, har følt mig udelukket fra de værdier, som enten holdt økonomien, historikken eller relationen sammen. I 2022 videreuddannede jeg mig til Coach i Konflikthåndtering, med henblik på at hjælpe og guide både individer, virksomheder, par, familier, og venskaber gennem konflikter, både store som små.   

Står du i en situation, hvor du føler dig afkoblet fra dig selv, fra kollegaer, fra relationer, eller noget helt fjerde. Så lad mig hjælpe dig med at genfinde balancen samt troen og viljen på dig selv og på livet.

bottom of page