DSC_0202_edited.jpg

OM MIG

Det som giver mig glæde og energi er mennesker – at se og følge deres ve og vel. Hvordan den enkelte med smil på læben og glad udstråling bevæger sig frit i livet.

Når du kommer hos mig, får du mit fulde nærvær og jeg lytter til dine ønsker og behov. Tiden vi tilbringer sammen skal give dig mening og resultater, hvad enten det handler om smerte i fysikken, din mentale tilstand eller din hårpragt, som trænger til en kærlig hånd.

Så søger du omsorgsfuld rådgivning & vejledning inderst eller yderst, får du mit ærlige jeg lige fra hjertet.

 

I min ca 35 årige arbejdskarriere har jeg altid bevæget mig rundt om menneskers ønsker til at trives på skønneste vis. Det være sig inden for coaching og mentoring - skønhed og fysisk funktionalitet – mode og personlig livsstil – indretning og salg af bolig interiør. Indblik og håndtering af dette har gjort mig til den jeg er, med god sans for optimal trivsel og menneskets vigtigste værdier taget i betragtning. Det betyder også at jeg kan nikke genkendende til at have mange bolde i luften, og indimellem at skulle sige fra og prioritere efter inderste behov.

 

Af uddannelser har jeg med mig – den 4 årige frisøruddannelse – Kranio sakral terapeut – stresscoach - Japansk lifting massør - massør – kostvejleder. Alle er velkomne, men mit speciale er at arbejde med og omkring voksne kvinder 40+, hvor min erfaring på livet er stor. Jeg har i eget liv haft udfordringer i de fleste hjørner og med tjek til det føler jeg mig dermed klædt ret godt på, til at være med til at løfte andre.

 

Glæder mig til høre fra dig

Grace