top of page
DSC_0202_edited.jpg

Om mig

Jeg hedder Grace Kindall, og bor med min mand, hunden Pablo og for en stund endnu, med et par af vores voksne dejlige drenge i hjertet af Roskilde.

 

Min opvækst hos mine forældre og en yngre bror igennem 70 erne, var på en traditionel stille villavej. En vej med evig lyd af glade børnestemmer, hvor vi dagligt havde vores uspolerede leg, præget af kridt og hinkeruder, boldspil og vejen rundt på rulleskøjter. Bedre vil jeg tillade mig at påstå, kunne det ikke blive!

Mit eget hjem var præget af travle og flittige forældre, overskriften var vist det man kan kalde ”ordentlighed” med indstillingen til at tage fuldt ansvar for sig selv, og hjælpe sine medmennesker. Udfordringer af enhver slags blev præsenteret og diskuteret, gerne omkring aftensmaden og derfra gik livet videre, i takt med at opgaver skulle og blev løst. Hyggelige traditioner og hjerterum til enhver der måtte komme forbi, var en selvfølge, som jeg i dag, sætter stor pris på at have taget med mig videre.

Med den baggrund fløj jeg fra reden og videre til mit eget voksenliv. Jeg er et menneske, som har brug for et trygt privatliv i faste rammer, men når det kommer til mit arbejdsliv, har jeg altid haft stor nysgerrighed og endeløs energi, til at afprøve nye ting. Mennesket og specielt kvinder har været omdrejningspunktet, i alt hvad jeg i mit arbejdsliv har beskæftiget mig omkring. Mit liv har været som livet er, med op og nedture. Så mange vidunderlige nuèr og lykkelige periode, af dyrebare erindringer. Ej at forglemme, det som oftest, har givet mig nogle af de største indblik i livets kunnen, de gange hvor grunden under mine fødder, har lavet dybe sprækker og følelsen har været ren afmagt -  AV. 

Ja - jeg har også både været igennem skilsmisse, haft nære relationer hvor jeg på forskellig vis, har følt mig udelukket fra de værdier, som enten holdt økonomien, historikken eller relationen sammen. Haft voldsom stress og i flere omgange, været tvunget ud i at finde nye veje. Lige præcis det at rejse sig, finde nye veje, og kunne komme tilbage, til det gode og mere erfarne liv, er det som driver mig fremad som coach og behandler. At med en håndsrækning og gode redskaber, hjælpe med at bevidstgøre, og løsningsorienteret, give troen og viljen videre til meget mere.  

 

I min optik:

 • Glansbilleder er smukke - men er klart mest attraktive hvis der er lidt ridser i.

 • At favne forskelligheder gør livet mere rigt.

 • Tag ansvar for dit eget liv – og kom videre i god behold

 • Kun din egen vilje – giver dig evnen til at fuldføre (Du kan godt)

 • Naturen er livsbekræftende (Vild med den danske)

 • Kan bedst forholde mig til indstillingen - egen indsigt

 • Smukke og æstetiske omgivelser gør mig glad

 • Skæve detaljer giver livet kulør

 • Fornemmelse for stemninger bag facaden

 • Betages af menneskers drive

 • Vise kvinder er værd at lytte til

bottom of page