top of page

STRESS COACHING

IMG_0079_edited.jpg
IMG_0074.jpeg

Hvad er stress:
Stress er en tilstand som hvis ikke vi er opmærksomme, stille og roligt sniger sig længere og længere ind i både krop og sind. Vigtigt er selverkendelsen, og i mangel på samme, kan det ende med mange forkerte beslutninger, evige kompromisser og udfordringer både i din fysik og dit mentale helbred. 
Stress avler stress og går ofte hånd i hånd med konflikter - så jo før du er opmærksom på dig eller dine medmennesker, des mindre er risikoen for at det skal blive kompliceret og langvarigt.

Redskaber og fremdrift:
Hos mig får du hjælp til at få hele overblikket, over den stress situationen som du befinder dig i. Vi arbejder med fokusering af først og fremmest, at komme ud af stressen og derfra fremad i form af, at blive bevidst om hvorfra den er opstået.
For at du kan komme stressen helt til livs også fremadrettet, er det vigtigt at du får de rette værktøjer til, hvis lignende situationer senere pludselig skulle opstå. Derfor er udgangspunktet fra mig, at du kommer i dybden med dine egne tanker og mønstre, og at du bliver bygget op til, at stå og se dig selv stærk, både inde og udefra.

 

Egen erfaring:

Jeg har de sidste 10 år arbejdet med stressramte personer i både mild og svær grad. Jeg har tidligere selv været alvorlig ramt, og ved hvad det vil sige at have diverse stresssymptomer, og at den gode trivsel ikke længere er eksisterende.

Lad mig hjælpe dig

Kong Valdemars Vej 78

Tel: + 45 22 22 12 10

    Tak for din besked!

    bottom of page