DSC_0366.jpg

STRESSCOACHING

Mangler du glæde i livet - har tabt gnisten – føler dig ineffektiv – har fornemmelsen af at du går rundt i egen udefinerbar boble.

 

Måske du selv eller dine omgivelser savner dit nærvær, det være sig fysisk og/eller psykisk. Har du mistet overskuddet til at se og udleve dine egne værdier – mangler glæden i livet og har svært ved at gribe nuet. Hvad med de gode faste rutiner som holder dig oppe i ”eget liv” husker du dem eller kører det hele ligesom bare ud i et.

 

Kan du nikke genkendende til flere af disse tilstande har stressen måske ramt dig mere end hvad hensigtsmæssigt og godt er.

 

Vil du vide mere om hvad stress gør ved dig, blive opmærksom på hvilke mange og forskellige symptomer du kan få, hvor stressen har sit knudepunkt og hvad der skal gøres for at få stressen ud af krop og sind.

 

Så lad mig hjælpe dig coache dig og være din mentor på dette felt. Giv mig et ring eller skriv en besked på mail eller sms. Jeg har selv været der, hjulpet rigtig mange andre igennem og vil elske også at hjælpe dig til at komme ud på den anden og livsbekræftende side. Intet godt kommer ud af at forcere handlinger og følelser så sammen tager vi det hele fra den ene ende til den anden hvor du igen kan mærke og glædes over det dejlige liv som du har fået.

 

Tøv ikke men grib livet inden du mister grebet helt. Jo længere tid du venter med at afhjælpe stressen jo længere tid er der til du igen sprudler af energi og livsmod.