top of page

Coaching 

”DIN EGEN LYKKES SMED”

 

Har du en drøm om at være et uafhængigt menneske. At kunne stå op for dig selv. At være tro mod dit inderste jeg? Dette er nemmere sagt end gjort, men ikke desto mindre er det dit ansvar, at skabe det liv, som du inderst inde ønsker og fortjener. Hvis du beslutter dig for at sætte dig selv øverst på listen, bliver du ikke bare den bedste udgave overfor dig selv, men også for dine omgivelser.

 

  • Et menneske som er et godt forbillede for relationer i alle retninger.

  • Et menneske som er beslutningsdygtigt og dermed ikke bruger tid på spild.

  • Et menneske som har visioner og dermed, hele tiden udvikles i en positiv retning.

  • Et menneske som med dets overskud, også har tid til at læne sig tilbage med god samvittighed.

  • Et menneske som andre vil respektere, for netop at være tro mod egne livsværdier.

  • Et menneske som ved at stå stærkt i sig selv, er svær at slå ud af kurs.

 

Kunne du tænke dig at spejle dig i ovenstående – så skal du investere i dig selv. Hos mig skræddersyer vi et forløb, som passer til dine behov og ønsker. Giv mig et ring eller send en besked – så vil jeg se frem til, hvad netop vi to tilsammen skal udvikle af fremtid for dig.

 

Forløb hos mig starter altid med en ca. 20 min tlf. samtale, hvor vi pejler os ind på hinanden. Jeg udarbejder en overordnet handlingsplan, som over tid slibes og rettes til, efterhånden som du begynder at vokse og integrere dit glade og nye mindset. De individuelle forløb kan inkludere alt fra, uforstyrrede samtaler i mine lokaler i hjertet af Roskilde, på cafe, i og omkring den danske natur som feks. ”Walk & Talk” sessioner. Har du en enkelt eller få gange, svært ved at få tiden til at hænge samen, er muligheden selvfølgelig også en online samtale.

Har du brug for ekstra omsorg og eller opløftning, kan vi lægge en eller flere af mine afstressende behandlingsmetoder ind i dit program så det passer til dine behov. Kombinationen kan for nogle klienter, væremåden at løse op for ekstra spændinger, eller en fortrængt men længe ventet gang selvforkælelse. 

IMG_7395.JPG
bottom of page