top of page
Søg

Ansigtspleje

Vidste du at dit ansigtstræk og hud, gemmer på mange hemmeligheder om, hvordan du har det? Vores ansigt er vores ”visitkort” udadtil, det vi som det første og på afstand lægger mærke til.


Vi vil som udgangspunkt gerne, præsentere et ansigt ”visitkort”, hvortil at andre mennesker, har lyst til at komme os i møde. Hver især giver det os førstehåndsindtrykket, af alle dem vi møder på vores vej, som var det et maleri på væggen. Derfor er det ikke irrelevant for de fleste af os at have en glad og imødekommende udstråling, en velplejet hud, og en fornemmelse for et harmonisk og afstresset udtryk i både i øjne og ansigtshud.


Vi ældes på naturligvis, og dette ud fra årene som går, men også grundet det som vi gennemlever i sind og på vores fysiske levevis. Hver især har vi mange oplevelser med os, og smukt er billedet også i form af den historie som vi med linjer, rynker og furer har grebet med os på livets vej. At foretrække er det også, at vi i mellemtiden med al ære og respekt, har passet på den krop og det ansigt, som vi er blevet givet og hermed også hvordan og på hvilken måde, vi har passet på alle de medfødte gaver.


Jeg har alle dage været fascineret af mennesker´s udtryk og ansigter. Derfor bla grunden til min faglige vej som frisør, behandler og coach. Den mimik vi har oparbejdet og alt det usagte, som strømmer ud af øjnene, træk feks. omkring mund og pande. Nuet´s tilstand og hvilket menneske du også er, kan på mange vis læses i hvert et ansigt. Hvis vi skal hæfte os lidt omkring huden, så har den brug for max pleje såsom fugt, beskyttelse, væske, sund kost, frisk luft og motion, massage, B3-vitamin, C-vitamin og en god tarmflora er ej heller at forglemme.


Ansigtshuden kan som udtryk i helheden eller i områder, komme til at se svampet ud. Dvs at den bliver uens, nogle steder ophøjet og til tider kan det ligne tørre skorper. Porerne bliver større, og der kan opstå uhensigtsmæssigt rødme eller andre farvemisdannelser.


Har du brug for rådgivning omkring dit ansigt og hud, evt. forkælelse i form af en eller flere behandlinger, eller indsigt som omhandler ”din historie” og hvilke plejeprodukter, som vil styrke dig og din hud. Så kontakt mig for en tid hvor vi sammen taler om, hvad dit behov og ønske er, så du kan få den optimale glød og udstråling ud, til den verden du lever i. Lige nu får du et kvarter ekstra af min viden/tid ved køb af ansigtsprodukter.//Grace


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page